Werken bij Marine Service Noord

  • Home
  • Werken bij Marine Service Noord

Duurzame inzetbaarheid

Bij Marine Service Noord maken we werk van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Dit betekent dat we ze een luisterend oor bieden, ervoor zorgen dat ze hun werk onder de best mogelijke omstandigheden uitvoeren en dat er ruimte is voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat al onze collega’s zeer betrokken zijn bij de werkzaamheden van Marine Service Noord.

Verstand van het vak

De mensen die bij ons werken hebben allemaal verstand van hun vak. Ze werken in hechte teams aan uitdagende (inter)nationale projecten en halen voldoening uit hun werk. Wij bieden ze daarbij een goede balans tussen hun werk en privé en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen of buiten hun eigen vakgebied. Wij hebben oog voor hun talent en zorgen ervoor dat ze gezien worden.

De uitdaging in ons werk

Wij werken aan grote en complexe projecten waarin ons specialisme een grote rol speelt. We houden ons iedere dag weer bezig met technische innovaties die aansluiten bij de wensen van onze klanten en die van de markt. Deze uitdagingen vragen een grote wendbaarheid van onze vakkundige medewerkers, die tijdens het uitvoeren van de projecten de kans krijgen hun expertise te tonen en zich verder te ontwikkelen.

Talent voor de toekomst

Wij zijn trotste opleiders en begeleiders van de specialisten van de toekomst. Wij zijn een erkend leerbedrijf en werken samen met de MSO. Ook voor een (afstudeer) stage ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nauwe banden met het Noorderpoort College en de Hanzehogeschool Groningen. Dus heb je talent en wil je bij Marine Service Noord een stage of leer/werk traject volgen? Neem dan contact met ons op.

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT, OOK ALS JE DE JUISTE VACATURE ER NIET TUSSEN ZIET STAAN.

NEEM CONTACT MET ONS OP

SOLLICITEER DIRECT

BETTINA SNELL
HUMAN RESOURCES
0598-319745
b.snell@msholding.nl

Wil je in contact komen?

Neem contact met ons op

The form contains errors