Montage van leidingsystemen aan boord van schepen

  • Home
  • Montage van leidingsystemen aan boord van schepen

Wij voegen waarde toe

Bij Marine Service Noord werken we met ons project team dagelijks aan grote maritieme nieuwbouwprojecten. U kunt denken aan shortsea schepen, small scale LNG tankers of superjachten. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen loopt onze werkwijze volgens een vaste routine. De aangewezen projectleider draagt zorg voor het bewaken van de kosten, kwaliteit en planning van het project.

Voor ons maakt het niet uit of u één onderdeel of alle activiteiten uit onze waardeketen afneemt. In beide gevallen hebben we regelmatig contact met u als klant. Deze werkwijze stelt ons in staat om bij te sturen wanneer dat nodig is. Aan het eind van ieder project evalueren we samen, zodat we onze producten en processen continu verbeteren.

Voorafgaand aan de montage

Voor de productie van de leidingen en het modulair bouwen van piping skids maken we gebruik van de diensten van ons zusterbedrijf IMPAS. IMPAS heeft een werkplaats van 2400 m2 en zo’n dertig medewerkers, waaronder gecertificeerde lassers. IMPAS werkt met allerlei materialen, zoals koolstofstaal, roestvrij staal en cunifer. Daarnaast zijn ze ISO-9001 gecertificeerd. Dit maakt IMPAS een veelzijdige en professionele partner voor de productie van onze hoogwaardige leidingsystemen.

De montage

Op de werflocatie installeren onze monteurs de werktuigbouwkundige installaties aan boord van het schip onder begeleiding van een van onze voormannen. Dit doen we zowel in het binnen- als in het buitenland. Om de leidingsystemen zo efficiënt mogelijk in te bouwen, verdelen we de werkzaamheden in jobs. Zo houden we het werk overzichtelijk, meten we nauwkeurig de voortgang en werkt iedereen aan een deel van de montage waar hij of zij het beste tot z’n recht komt.

Na de montage

Na de montage verzorgen we de volledige inbedrijfstelling van de systemen en leveren we het project turn key op. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt. Mocht u na oplevering van het schip nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan kunt u ons goed bereiken. Daarnaast leveren we reserveonderdelen op iedere plek in de wereld en voeren we eventuele modificaties op locatie uit. We hechten veel waarde aan de goede relatie met onze klanten.

Meer weten over onze montage mogelijkheden?

Neem contact met ons op

The form contains errors