Werken bij

  • Home
  • Werken bij

Duurzame inzetbaarheid

Bij Marine Service Noord maken we werk van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Dit betekent dat we ze een luisterend oor bieden, ervoor zorgen dat ze hun werk onder de best mogelijke omstandigheden uitvoeren en dat er ruimte is voor hun persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat al onze collega’s zeer betrokken zijn bij de werkzaamheden van Marine Service Noord.

Verstand van het vak

De mensen die bij ons werken hebben allemaal verstand van hun vak. Ze werken in hechte teams aan uitdagende (inter)nationale projecten en halen voldoening uit hun werk. Wij bieden ze daarbij een goede balans tussen hun werk en privé en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen binnen of buiten hun eigen vakgebied. Wij hebben oog voor hun talent en zorgen ervoor dat ze gezien worden.

De uitdaging in ons werk

Wij werken aan grote en complexe projecten waarin ons specialisme een grote rol speelt. We houden ons iedere dag weer bezig met technische innovaties die aansluiten bij de wensen van onze klanten en die van de markt. Deze uitdagingen vragen een grote wendbaarheid van onze vakkundige medewerkers, die tijdens het uitvoeren van de projecten de kans krijgen hun expertise te tonen en zich verder te ontwikkelen.

LeidingWERK

Om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, verdelen we de diverse onderdelen van het project in jobs. Eén job bestaat uit één of meerdere componenten, appendages, instrumentatie en leidingen. Deze leveren we aan de werf en monteren we ter plekke op werven in binnen- en buitenland.

Talent voor de toekomst

Wij zijn trotste opleiders en begeleiders van de specialisten van de toekomst. Voor iedereen met een passie voor water is er plek bij Marine Service Noord. Wij zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de MSO. Ook voor een (afstudeer)stage ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nauwe banden met het Noorderpoort College en de Hanzehogeschool Groningen. Na het behalen van je diploma zien we je uiteraard graag terug. Dus heb je talent en wil je bij Marine Service Noord een stage of leer/werk traject volgen? Neem dan contact met ons op.

Werken bij Marine Service Noord?

Wij geven graag een frisse impuls aan ons bedrijf door nieuwe medewerkers aan te nemen. Dus ook als je de juiste vacature er niet tussen ziet staan, kun je gewoon contact met ons opnemen. We horen graag van je.

Wil je in contact komen?

Neem contact met ons op

The form contains errors