Marine Service Noord

Over ons

  • Home
  • Over ons

Wij zorgen voor scheeps-werktuigbouwkundige systemen

Wij zijn experts op het gebied van scheepswerktuigbouwkundige systemen. Hier houden we ons al sinds 1988 mee bezig. Inmiddels hebben we zo'n 700 installaties opgeleverd en meer dan 2350 kilometer aan leidingwerk geïnstalleerd.

We leveren nagenoeg alle werktuigbouwkundige systemen voor machinekamers en ladingsystemen voor alle soorten schepen. Hierbij kunt u denken aan superjachten, LNG bunkertankers, binnenvaartschepen, offshore support schepen, baggerschepen, containerschepen en passagiersschepen. De systemen die we bouwen variëren van eenvoudige bilge en ballastsystemen tot complexe LNG brandstofsystemen. 

Passie voor water en techniek

Onze passie ligt bij en op het water. Veel van ons hebben een maritieme achtergrond en daardoor spreken we dezelfde taal. Dit resulteert in tevreden klanten en een prachtig eindproduct. Dit maakt ons dé ideale gesprekspartner voor maritieme werktuigbouwkundige projecten.

Wij gaan onderscheidend te werk

We onderscheiden ons in de markt door high tech producten te ontwerpen en te bouwen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt hierbij denken aan machinekamers voor superjachten, innovatieve LNG brandstofsystemen, waterstof brandstofsystemen en ladingsystemen voor small scale LNG bunkertankers.

We vinden klanttevredenheid erg belangrijk. Wanneer een klant iets aanvraagt, spelen we daar op in. Dit doen we niet alleen tijdens onze samenwerking, maar ook daarna. Wanneer uw jacht zich ergens in het middellandse zeegebied bevindt en er zich een technisch probleem voordoet, zorgen wij dat we daar zo snel mogelijk zijn om u te helpen. Wij dragen zorg voor de relatie met onze klanten op ieder moment. Dit stelt ons in staat om aan de behoeftes van onze klanten te voldoen. We geven hierbij duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en geven advies.

Wij gaan voor volledig ontzorgen

We nemen onze klanten graag mee vanaf de eerste stap. Vanaf het eerste ontwerp tot het opleveren van een werkend schip staan wij u bij met onze expertise en kennis van maritieme systemen. Ook geven we u advies over duurzame brandstof mogelijkheden zoals LNG en waterstof. Wij maken uw schip toekomstbestendig.

Vele bedrijven in deze sector beheersen een deel van het proces. Wij beheersen ieder onderdeel van ontwerp tot en met inbedrijfstelling. Dit maakt ons uniek. Daardoor hoeft u maar met één partner in zee en weet u altijd wie u kunt raadplegen bij vragen. Wij zorgen er vervolgens voor dat we altijd antwoorden op e-mails, korte lijnen hanteren en u altijd direct met de verantwoordelijke persoon van iedere afdeling laten spreken. Zo ontzorgen we u volledig. Daarom kiest u voor Marine Service Noord.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

The form contains errors