After sales

  • Home
  • After sales

Onze visie op (klanten)service

Bij Marine Service Noord hechten we veel waarde aan de ervaring van onze klanten. Wij willen u graag ontzorgen en in iedere stap van het proces meenemen. Als klant bent u bij ons verzekerd van de beste service. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van een volledig werkend schip en daarna.

Betrokkenheid op ieder moment

Wanneer we een samenwerking aangaan, bieden we onze klanten de garantie dat ze ons op ieder moment mogen raadplegen. Deze garantie blijft van kracht, ook nadat we het project hebben opgeleverd. We helpen graag bij het instrueren van de bemanning of bij het oplossen van een specifiek probleem in uw systeem.

Het complete plaatje

Dit is hét grote voordeel van onze complete waardeketen. Wij verzorgen het gehele proces van het begin tot het eind. Dit betekent dat we veel kennis en kunde hebben op het gebied van engineering, productie en installatie. Er zijn niet veel bedrijven die dit kunnen realiseren voor hun klanten.

Dit maakt dat u niet met meerdere partijen in zee hoeft te gaan, maar alleen met ons te maken heeft. U weet altijd precies wie u moet aanspreken en u kunt altijd spreken met de persoon waarnaar u op zoek bent. Dit bereiken we door korte lijnen te hanteren en duidelijk te communiceren naar elkaar en naar onze klanten.

Expert achter de hand

Nu de systemen aan boord steeds complexer worden, is het goed om een expert achter de hand hebben, of het nu gaat om instructies voor de bemanning of om technische ondersteuning op afstand of aan boord. Wij kunnen snel reserveonderdelen leveren en modificaties ter plaatse uitvoeren. Deze diensten bieden wij zowel in Nederland als in het buitenland aan. Op basis van een punchlist maken we een indicatie van de benodigde materialen, gereedschappen en tijd.

Neem voor meer informatie contact op met onze service en aftersales afdeling:

Gerard Leeuwis
Tel +31 598319633
Mobiel +31 641841571

Jelle de Jong
Tel +31 643091978

Heeft u spare parts nodig of technische ondersteuning op locatie?

Neem contact met ons op

The form contains errors