Koelwater skids voor Marin Zero Emissions Lab

  • Home
  • Koelwater skids voor Marin Zero Emissions Lab

Koelwater skids voor Marin Zero Emissions Lab

Gepubliceerd op: 14-09-2020

De koelwater skids voor het Marin Zero Emissions Lab zijn gereed voor transport. Bij het Marin in Wageningen wordt al enige tijd gewerkt aan de ‘machinekamer van de toekomst’ en uiteraard werken wij als werktuigbouwkundige systeemintegrator daar graag aan mee. Hoewel een groot aantal van de systemen bij het Marin zullen worden gesimuleerd in een computermodel komt er ook een fysiek gedeelte met werkelijke systemen. Als onderdeel van het fysieke gedeelte komt er een gesimuleerd zeekoelwatersysteem en een gemiddeld en lage temperatuur koelwatersysteem.

WAT IS ONZE BIJDRAGE ?

We hebben de koelwatersystemen voor het Zero Emissions Lab ontworpen en uitgewerkt waarbij we zoveel mogelijk van de componenten in het systeem samen hebben gebouwd op een compact skid zoals we dat ook voor een schip zouden doen. Op deze manier neemt het systeem zo weinig mogelijk ruimte in beslag, zijn alle onderdelen overzichtelijk bij elkaar geplaatst, eenvoudig uit te wisselen en te onderhouden. Bovendien worden er door de efficiënte manier van samenbouwen van de skids in onze werkplaats in Westerbroek flink wat montage uren op de bouwlocatie bespaard.

Het is niet de eerste keer dat we bij Marine Service Noord leidingsystemen bouwen voor een gesimuleerde machinekamer. Zo hebben we ook meegeholpen aan de bouw van een machinekamersimulatie voor het STC in Rotterdam. Over het algemeen bouwen we bij MSN enkel voor de maritieme markt, echter voor dit soort projecten maken we natuurlijk graag een uitzondering.

MOGELIJKHEDEN COMPACTE SKID BOUW

Onze ingenieurs hebben een ruime ervaring in het bouwen van pijp skids. We ontwerpen en bouwen compacte skids voor alle denkbare leidingsystemen bijvoorbeeld ballast water treatment skids, koelwater pomp skids, Alfa Laval en Westfalia separator modules, brandstof treatment skids, stikstofgeneratormodules en zo voorts.

MEER INFORMATIE ?

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van compacte skid bouw, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee over hoe we uw leidingsysteem zo efficiënt mogelijk kunnen ontwerpen.

Lees hier meer over onze mogelijkheden voor compacte skid bouw

Compacte skid bouw